U bent hier: Diensten » Aankoop
woensdag 12 augustus 2020

Aankoop

Waarom Makelaarskantoor M.Bouwman als aankoopmakelaar inschakelen?

Bij verkoop van een woning krijgt u altijd te maken met een verkopende makelaar. Deze heeft de opdracht om voor zijn cliënt de hoogst mogelijke prijs te realiseren. Dit is uiteraard niet in uw belang. U hebt belang bij zo’n laag mogelijke reëele prijs en op uw condities. Eveneens wilt u graag een onafhankelijk en betrouwbaar advies over te verwachten verkoopprijs en tijd voor verkoop van uw eigen woning.

Schakel daarom Makelaarskantoor M. Bouwman in als uw aankoopmakelaar.
In tegenstelling tot de verkopende makelaar werken wij bij aankoop uitsluitend in uw belang. Wij kennen de regionale woningmarkt als geen ander en hebben veel ervaring in het onderhandelen. Wij maken gebruik van diverse data-bases en hebben derhalve veel voorinformatie over de aan te kopen woning. Opbrengsten van vergelijkbare woningen zijn bij ons bekend.
Doe uw voordeel met onze kennis. Wij besparen u geld en zorgen!

Makelaarskantoor M. Bouwman verdient zichzelf voor u terug. Voor aankoop hebben wij een zeer scherp tarief.
Als u een woning heeft bezichtigd, gaan wij mee met een tweede bezichtiging. U bent pas provisie aan ons verschuldigd bij een geslaagde aankoop.
Ook al slaagt u pas na bezichtiging van diverse woningen. Voor ons geen probleem.

Bij aankoop van een woning begeleiden wij u derhalve van het begin tot het eind.

Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhandelen in overleg met u, tevens adviseren wij een bouwkundige keuring en regelen deze voor U, controle van de (voorlopige) koopakte en tevens eindinspectie en meteropnames. Eveneens gaan wij gezamenlijk met u naar de notaris.